Uzzini visu par savu jauno partneri!

27.06.2009

Jauns darījums vai nepazīstams klients? Uzzini visu par savu jauno partneri!

Juridiskais birojs INLAT PLUS piedāvā saviem klientiem jaunu pakalpojumu – informācijas meklēšanu par jebkuru kompāniju pasaulē. Mēs jums piedāvājam elektronisko datu bāzi par vairāk nekā 120 miljoniem uzņēmumu visā pasaulē. Šo elektronisko datu bāzi ir izstrādājis mūsu partneris – angļu kompānija RM Group.

Kā zināms, krīzes apstākļos uzņēmēji mēģina meklēt jaunas biznesa attīstības iespējas. Mūsu jaunais pakalpojums ļoti noderēs tiem komersantiem, kuri, neskatoties uz pesimistiskām prognozēm, nepadodas un turpina cīnīties par savu vietu zem saules. Kā mēs visi ļoti labi zinām, krīzes laikā aktivizējas ne tikai godprātīgi uzņēmēji, bet arī visāda veida krāpnieki, blēži vai vienkārši negodīgi komersanti. Tātad, kā atšķirt negodprātīgu partneri, ar kuru labāk vispār neuzsākt sadarbību, no stabilas un uzticību iedvesošas kompānijas?

Vispirms, jābūt ļoti uzmanīgiem. Jebkura informācija par potenciālo partneri vai klientu jāpamato ar ziņām no drošiem avotiem. Ja informācija par vietējām kompānijām ir diezgan viegli atrodama un brīvi pieejama, tad ar ārzemju partnera pārbaudi jau ir daudz grūtāk. Nemaz nav tik daudz avotu, kas sniegtu pilnvērtīgu informāciju par ārvalstu kompānijām.

Mūsdienās nepietiek ar informāciju par to, ka tāda un tāda kompānija eksistē un pat ir reģistrēta kaut kur ar tādu un tādu numuru. Vislielākā uzmanība jāpievērš tādiem kritērijiem kā: kompānijas maksātspēja, informācija par neizpildītām parādu saistībām, pret potenciālo partneri uzsāktajiem tiesu procesiem, dati par kompānijas vadību, informācija par kapitālu, par hipotēku un komercķīlu, stabilitātes novērtējums u.t.t. Šāda informācija var būt noderīga gan turpmākā darba plānošanai ar jau esošajiem partneriem un klientiem, gan sadarbības nodibināšanai ar jauniem partneriem.

Ja jūsu rīcībā ir pilnvērtīga informācija par kompāniju, jūs varat izvairīties no vairākām nepatikšanām un savlaicīgi veikt nepieciešamus pasākumus savu interešu aizsardzībai. Piemēram, lai izvairītos no neatgriezeniskām sekām parakstot līgumu, vispirms jāpārliecinās, vai otras puses pārstāvim ir paraksta tiesības. Vai arī, savlaicīgi uzzinot, ka trešā persona ir griezusies tiesā nolūkā piedzīt no jūsu partnera parādus, var pārskatīt sadarbības noteikumus norēķinu kārtības ziņā, jo šāda partnera maksātspēja jau būs diezgan apšaubāma. Turklāt, diez vai jūs vēlētos sadarboties ar kompāniju, ja jūsu rīcībā būtu informācija par potenciāla partnera negatīvo kredītvēsturi.

Mēs piedāvājam pieejamu, ātru un ērtu informācijas meklēšanu par jūs interesējošo kompāniju jebkurā pasaules malā, tai skaitā:

  • Vispārējo informāciju par kompāniju;
  • Datus par kompānijas vadību;
  • Kompānijas direktoru, akcionāru un īpašnieku vārdus;
  • Kompānijas juridisko statusu un vēsturi;
  • Informāciju par kompānijas kapitālu;
  • Informāciju par meitas kompānijām un filiālēm;
  • Visādu veidu finansiālo informāciju;
  • Informāciju par aktīvām hipotekārām ķīlām;
  • Kompānijas stabilitātes novērtējumu.

Lai uzsāktu meklēšanu, uzklikšķiniet uz banera “Informācija par jebkuru kompāniju pasaulē”. Viss, kas jums ir jāizdara, ir jāievada jūs interesējošās kompānijas nosaukumu meklēšanas laukumā, un jūs uzreiz piekļūsiet pie jūs interesējošās informācijas. Informācija tiek sniegta angļu valodā.

Aktuāli