Jebkura lieta ir risināma.

Aktuāli

20. janvāris
Piezvanīt juristam
67 505 970
Jaunās izmaiņas LR Imigrācijas likumā
2017.gada 2.martā stājās spēkā grozījumi LR Imigrācijas likumā (turpmāk - Likums), saskaņā ar kuriem radās vairāki jauni iemesli, lai saņemtu termiņuzturēšanās atļauju Latvijā (turpmāk - TUA), kā arī nopietni tika mainīti nosacījumi, lai saņemtu TUA, pamatojoties uz ārvalsts komersanta pārstāvniecības reģistrāciju.
Bēgļa vai alternatīvā statusa saņemšanas noformēšana, aizsardzības noteikšana no izraidīšanas (izdošanas)
Juridiskais birojs INLAT PLUS piedāvā šādus pakalpojumus bēgļa vai alternatīvā statusa saņemšanas jomā:
Член Торгово-промышленной палаты Латвии Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameras biedrs Member of the Latvian Chamber of Commerce and Industry

Īsi par mums

Juridiskais birojs "INLAT PLUS" no sava izveidošanās brīža 1996.gadā ir viena no visaktīvākajām un pazīstamākajām kompānijām, kas darbojas Latvijas Republikas juridisko pakalpojumu tirgū. Kompānijas sniegto juridisko pakalpojumu apjomi un veidi atbilst klientu (juridisko un fizisko personu) visizmeklētākajām prasībām.

Kontaktinformācija

Biroja adrese:
E-pasts:
Brīvības 40-15, LV-1050, Rīga, Latvija ip@inlatplus.lv
Tālr.:
Fakss:
(+371) 67505970
(+371) 26403577
(+371) 67505978

Grozījumi Imigrācijas likumā

27.05.2011
Juridiskais birojs “Inlat Plus” informē, ka Saeima galīgajā lasījumā ir pieņēmusi grozījumus Imigrācijas likumā, kas nosaka papildus prasības ārvalstu investoriem uzturēšanās atļaujas saņemšanai. Lai gan daudzi tās vērtē kā stingrākas, tomēr ir beidzies nelielais uztraukums, kas valdīja pēdējos mēnešos sakarā ar to, ka daži aicināja dažus Imigrācijas likuma pantus vispār svītrot.
Grozījumu būtība īsumā:
  • termiņuzturēšanās atļauju līdz 5 gadiem ārvalstnieki varēs prasīt pēc 25 000 latu liela ieguldījuma kapitālsabiedrībā, kura nodarbina ne vairāk kā 50 darbinieku, kuras gada apgrozījums vai gada bilance nepārsniedz 7 miljonus latu, un gada laikā samaksātiem ne mazāk kā 20 000 latu nodokļos,
  • termiņuzturēšanās atļauju līdz 5 gadiem ārvalstnieki varēs prasīt, ja ieguldījums kapitālsabiedrības pamatkapitālā vai jauna uzņēmuma dibināšanā būs 100 000 latu;
  • termiņuzturēšanās atļauju līdz 5 gadiem ārvalstnieki varēs prasīt, ja nekustamais īpašums iegādāts Rīgā un lielajās Latvijas pilsētās vismaz par 100 000 latu (un tā kadastrālā vērtība tā iegādes brīdī ir 30 000 latu), bet citur Latvijā vismaz 50 000 latu (un tā kadastrālā vērtība ir 10 000 latu). Kā arī uz uzturēšanās atļauju pretendējošais ārvalstnieks īpašumu varēs iegādāties tikai no Latvijā reģistrētas juridiskās personas, Latvijas vai citas Eiropas Savienības dalībvalsts pilsoņa, Latvijas nepilsoņa vai ārzemnieka, kurš Latvijā uzturas ar derīgu uzturēšanās atļauju.
Patika informācija? Dalīties