Jebkura lieta ir risināma.

Aktuāli

20. jūnijs
Piezvanīt juristam
67 505 970
Grozījumi LR Imigrācijas likumā
2018.gada 1.janvārī stājās spēkā grozījumi Imigrācijas likumā, kuri paredz izņēmumu atcelšanu dažām ārzemnieku kategorijām, kuriem nebija jāmaksā valsts nodeva pirmo reizi, atkārtoti pieprasot termiņuzturēšanās atļauju.
Jaunās izmaiņas LR Imigrācijas likumā
2017.gada 2.martā stājās spēkā grozījumi LR Imigrācijas likumā (turpmāk - Likums), saskaņā ar kuriem radās vairāki jauni iemesli, lai saņemtu termiņuzturēšanās atļauju Latvijā (turpmāk - TUA), kā arī nopietni tika mainīti nosacījumi, lai saņemtu TUA, pamatojoties uz ārvalsts komersanta pārstāvniecības reģistrāciju.
Член Торгово-промышленной палаты Латвии Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameras biedrs Member of the Latvian Chamber of Commerce and Industry

Īsi par mums

Juridiskais birojs "INLAT PLUS" no sava izveidošanās brīža 1996.gadā ir viena no visaktīvākajām un pazīstamākajām kompānijām, kas darbojas Latvijas Republikas juridisko pakalpojumu tirgū. Kompānijas sniegto juridisko pakalpojumu apjomi un veidi atbilst klientu (juridisko un fizisko personu) visizmeklētākajām prasībām.

Kontaktinformācija

Biroja adrese:
E-pasts:
Brīvības 40-15, LV-1050, Rīga, Latvija ip@inlatplus.lv
Tālr.:
Fakss:
(+371) 67505970
(+371) 26403577
(+371) 67505978

Uzturēšanās atļauja Latvijā

Juridiskais birojs INLAT PLUS piedāvā palīdzību pastāvīgās un termiņuzturēšanās atļaujas Latvijā saņemšanas organizācijā.
 
Spēkā esošs Latvijas Imigrācijas likums paredz sekojošus termiņuzturēšanās atļaujas Latvijā saņemšanas pamatojumus:
 
1. nekustamā īpašuma iegāde, kura vērtība nav mazāka par 250 000 eiro;
 
2. ieguldījums Latvijas kompānijas pamatkapitālā, kas nav mazāks par 35 000 eiro vai 150 000 eiro;
 
3. ārvalsts komersanta pārstāvniecības atvēršana Latvijā;
 
4. iecelšana Latvijas kompānijas valdes locekļa, padomes locekļa, prokūrista, administratora vai likvidatora amatā;
 
5. saistību nodibināšana ar Latvijas banku ne mazāk kā 280 000 eiro apmērā;
 
6. valsts vērtspapīru iegāde par nominālvērtību 250 000 eiro;
 
7. laulības reģistrēšana ar Latvijas pilsoni;
 
8. mācības akreditētā Latvijas izglītības iestādē;
 
9. nodarbinātība Latvijā;
 
10. citi Latvijas Imigrācijas likumā paredzētie pamatojumi.
 
Ja ārzemnieks pamatojoties uz termiņuzturēšanās atļauju Latvijā ir nodzīvojis Latvijā 5 gadus, tad viņam ir tiesības iesniegt dokumentus pastāvīgas uzturēšanās atļaujas saņemšanai, nokārtojot valsts valodas eksāmenu, ar nosacījumu ka šis ārzemnieks 5 gadu laikā pavadīja ārpus Latvijas ne vairāk kā 1 gadu vai sešus mēnešus pēc kārtas.
 
Juridiskais birojs INLAT PLUS var piedāvāt dažādas Latvijas bankas un nodrošināt pilnu juridisko pavadīšanu gan ieguldījuma noformēšanā, gan uzturēšanās atļaujas Latvijā saņemšanā atbilstoši Latvijas Republikas spēkā esošajai likumdošanai.