Kompleksā juridiskā apkalpošana

Kas ir kompleksā juridiskā apkalpošana?

Kompleksā juridiskā apkalpošana ir unikāla pakalpojumu pakete no Inlatplus un visizdevīgākā sadarbības forma ar mūsu biroju, kas palīdz mūsu klientiem atrisināt jebkuras sarežģītības juridiskā rakstura jautājumus. Un tas viss par fiksētu mēneša maksu!

Jums vairs nebūs jāskaita katra konsultāciju stunda dārgos juridiskajos birojos vai jātērē laiks, lai sameklētu kvalificētu juristu savam uzņēmumam ar augstu darba algu un nodokļiem.

Turpmāk jūsu rīcībā ir vesela komanda pieredzējušu profesionālu speciālistu, kas strādā dažādās tiesību nozarēs un nodrošina jebkuru juridisko jautājumu risināšanu par fiksētu ikmēneša abonēšanas maksu.

Kompleksā juridiskā apkalpošanā ir iekļauti visa veida juridiskie pakalpojumi.

Tiesības izvēlēties sniegto pakalpojumu apjomu vienmēr paliek jūsu ziņā.

Tagad jūsu rīcībā ir vesela komanda pieredzējušu juristu. Mēs atrisināsim visus mums izvirzītos uzdevumus, atbrīvojot laiku, lai jūs varētu attīstīt savu biznesu.

Kompleksā juridiskā apkalpošana tiek piedāvāta klientam visiem viņa komercdarbības veidiem, kas vērsta ilgtermiņa un veiksmīga biznesa vadīšanai, tajā ietilpst: līgumi, tiesas, normatīvie akti, nodokļi, audits, komercstruktūru izveide, pārstāvniecība, nekustamais īpašums, darījumu drošības jautājumi, u.c.

Vesela komanda pieredzējušu, daudzprofilu juristu
100% visu procesu un pārrunu privātums
Plaša praktiskā pieredze (kopš 1996. gada)
Pastāvīga normatīvo aktu uzraudzība
Plaši sakari ar starptautiskiem partneriem
Jurista izbraukšana pie klienta, tostarp ārpus Latvijas
Strādājam ar Latvijas, ES un NVS valstu tiesisko regulējumu
Izstrādājam dokumentus latviešu, krievu un angļu valodā
Birojs pašā Rīgas centrā, ar lielu autostāvvietu
Strādājam, tostarp attālināti, tiešsaistē, izmantojot drošus saziņas līdzekļus
Sniedzam konsultācijas, kuru mērķis ir veiksmīga biznesa vadīšana
Fiksēta samaksa, pamatojoties uz pazeminātu stundas likmi

Cik maksā Inlatplus kompleksā juridiskā apkalpošana?

Apjomus, formas un metodes, kā arī kompleksās juridiskās apkalpošanas cenu nosaka atbilstoši klienta vēlmēm, pamatojoties uz pušu vienošanos.

Katram konkrētajam klientam tiek nozīmēts jurists, kurš īsteno nepārtrauktu komunikāciju un mijiedarbību ar klientu kompleksās juridiskās apkalpošanas ietvaros.

Sazinieties ar mums, izmantojot kontaktu formu, vai kādā citā ērtā veidā, un mēs jums piedāvāsim labākos sadarbības nosacījumus.

Uzdodiet jautājumu juristam
Aktuāli